miércoles, 30 de abril de 2014

As Nosas Receitas Con Tomate

PASTEL DE  TOMATE
Ingredientes: (para 6 persoas)
- Unha lámina de masa de follado.
- 4 ovos, sal e un pouco de fariña.           
- 6 tomates pequenos.
- 250 cl de crema de leite para cociñar.
- Queixo relado e herbas aromáticas.
Elaboración:
Estiramos a masa cun rolo e colocámola nun recipiente. Reservámola e acendemos o forno a 200 graos.
Pelamos os tomates, quitamos as pebidas e troceámolos. Botámolos no recipiente.

Batemos os ovos e a crema de leite cunha pisca de sal e cubrimos os tomates coa mestura.

Engadimos as herbas e espallamos o queixo por riba.

Metemos no forno 1 hora.





 Matilda C Rodríguez Carballo 5º B
CLICAR AQUÍ E VER TODAS AS FOTOS DA RECEITA

PANINI
Ingredientes:
-2 baguettes ou chapatas.
-200 g de xamón cortado en tiras ( ou calquera embutido).
-1 envase de queixo mozzarella relado.
-1 bote de tomate fritido. 
-Ourego ( opcional)

Elaboración:
1º Cortamos a metade do pan.

2º Untámolo con tomate.

3º Poñémoslle o ourego. A continuación o xamón e o queixo relado.


4º Quentamos o forno a 220 grados arredor de oito ou dez minutos.

Logo poñemos a bandexa do forno cos paninis durante 10 minutos e...

¡LISTO!



Sandra Rodríguez Torres 5ºB
 CLICAR AQUÍ E VER TODAS AS FOTOS DA RECEITA

No hay comentarios:

Publicar un comentario